PROF.DR. NECATİ CEMALOĞLU ALTINYILDIZLILARLA BULUŞUYOR

Altınyıldız İlköğretim Kurumu veli seminerinde Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi’nde, Eğitim Yönetimi, Teftişi, Planlaması ve Ekonomisi anabilim dalı başkanı PROF.DR. NECATİ CEMALOĞLU ile bir araya geliyor.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu veli seminerinde PROF.DR. NECATİ CEMALOĞLU ile bir araya geliyor. ‘ Yol Ayrımındaki Gençlik, Eğitimin Pin Kodu’ gibi eğitim alanında birçok kitabın da yazarı  olan eğitim bilimci akademisyen Sayın PROF.DR. NECATİ CEMALOĞLU ‘ETKİLİ ANNE-BABA DAVRANIŞI’ konulu  konferans verecek.

İçinde bulunduğumuz bu zor ve sürekli evlerimizde çocuklarımızla birlikte kaldığımız ,online eğitim sürecinin devam ettiği bu günlerde çocuklarımıza nasıl davranmamız gerektiği konusu alanında uzman eğitim bilimci akademisyen olan ve aynı zamanda başöğretmenlik onur ödülü gibi birçok ödülün sahibi  PROF.DR. NECATİ CEMALOĞLU yapacağı konferansla açıklayacak ve ardından velilerimizin soracağı soruları yanıtlayacaktır.

PROF. DR. NECATİ CEMALOĞLU KİMDİR?

1965 yılında Kastamonu’da doğdu.  İlkokulu, ortaokul ve liseyi Kastamonu'da tamamladı, 1983–1984 eğitim – öğretim yılında da Gazi Üniversitesi, Kastamonu Eğitim Yüksekokulu’ndan mezun oldu. Trabzon ve Ankara’da sınıf öğretmenliği ve okul müdür vekilliği yaptı. Öğretmenlik yaptığı dönemlerde, Hacettepe Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, Eğitim Yönetimi, Teftişi, Planlaması ve Ekonomisi anabilim dalından 1992-1993 eğitim-öğretim yılında mezun oldu. MEB Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı’nda, matematik komisyonu üyeliği ve maarif müfettişliği yaptı. Ankara ve Gazi Üniversitesi’nde “Eğitim Yönetimi, Teftişi, Planlaması ve Ekonomisi” alanında master yapan Cemaloğlu, Gazi Üniversitesi, Gazi Eğitim Fakültesi’ne araştırma görevlisi olarak göreve başladı. Doktora eğitiminden sonra 2004 yılında yardımcı doçent oldu. 2008 yılında doçent ve 2014 yılında profesör olarak atandı.  Amerika Birleşik Devleti’nde “Michigan State University” altı ay süreyle misafir öğretim üyesi statüsünde çalıştı. MEB – Dünya Bankası – Kurumsal Performans Yönetimi Ulusal Danışmanı, MEB – TÜBİTAK, e-denetim – e-performans Ulusal Danışmanı, Gazi Üniversitesi Okulları Bilim Kurulu Üyeliği ve değişik bakanlıklarda ve üniversitelerde stratejik plan danışmanlığı yaptı. Cemaloğlu, yılda 100’ün üzerinde eğitim, yönetim ve denetim üzerine konferans vermektedir. Yayımlanmış kitabı, kitaplarda bölümü, 32 ulusal makalesi, SSCI ve diğer indexlerde taranan 15 makalesi, katıldığı ulusal ve uluslar arası kongre – sempozyum bulunmaktadır.Evli ve iki çocuk babası olan Cemaloğlu, İngilizce bilmekte ve halen Gazi Üniversitesi, Gazi Eğitim Fakültesi’nde, Eğitim Yönetimi, Teftişi, Planlaması ve Ekonomisi anabilim dalı başkanı ve Gazi Üniversitesi, Mobbingle Mücadele Ofisi Başkanı olarak görev yapmaktadır.

ALTINYILDIZ İLKÖĞRETİM KURUMU

BİR KOLEJDEN ÇOK DAHA FAZLASI

BAŞARILI BİR GELECEK İÇİN SİZİN ÇOCUĞUNUZ DA ALTINYILDIZLI OLSUN.