ALTINYILDIZ’DA YAZAR ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR

Altınyıldız İlköğretim Kurumu olarak öğrencilerimize okuma alışkanlığı kazandırmayı son derece önemsiyoruz. Çünkü biliyoruz ki; okumak, insan için en kolay ve en etkili öğrenme yoludur. Ayrıca kitapla yetişen nesiller başarı dolu ve iyi yetişmiş olacaktır. Kurum olarak çocuklarımızın daha ilkokul sıralarında yazarlarla tanışıp üretken birer birey olmalarını sağlamak amacıyla yazarlarla tanışmalarını sağlıyoruz. İçinde bulunduğumuz bu süreçte öğrencilerimizi yine sevdikleri yazarlarla buluşturmaya devam ediyoruz. Online canlı bağlantılarla yazar YAŞAR BAYRAKTAR,ŞENİZ BAŞ,HAKTAN KAAN İÇEL,BİRSEN EKİM ÖZEN,METİN ÖZDAMARLAR ile bir araya geldiler.

Etkinliklerimiz kapsamında öğrencilerimiz, okuma serüvenlerine sonsuz ufuklar açacak yazarlarla buluşuyorlar. Yazarımız YAŞAR BAYRAKTAR,ŞENİZ BAŞ,HAKTAN KAAN İÇEL,BİRSEN EKİM ÖZEN,METİN ÖZDAMARLAR ile online canlı bağlantılarla bir araya gelen öğrencilerimiz, kitaplarını okuyup eserleri üzerine inceleme yaptıkları yazarla sohbet etme, merak ettikleri soruların cevabını alma şansı elde ettiler. Okuma becerisinin hayatın bütün aşamalarına yayılan bir alışkanlık haline gelmesi ve kitap okuma bilincinin yerleşmesi için yıl boyunca desteklediğimiz ve okumaya yönlendirdiğimiz öğrenciler, yazar etkinliği ile kitapların zengin ve renkli dünyasıyla iç içe olup, kitaplarını okudukları yazarlarla bir araya geliyorlar.

Kitap etkinliklerimize katılacak yazarlarımızın diğer yazarlarımızın Tarih ve Saatleri:

MUSTAFA ORAKÇI

21 MAYIS PERŞEMBE

Saat 16.00

İRFAN GÜRKAN ÇELEBİ

23 MAYIS CUMARTESİ

Saat:15.00

ÖMER SEVİNÇGÜL

23 MAYIS CUMARTESİ

Saat 16.00

Altınyıldız İlköğretim Kurumu olarak; ‘Kitap okumak yaşam içinde kazanılması gereken en önemli alışkanlıklardan biridir. Kitap okumanın çocuklara hatta biz yetişkinlere kazandırdıkları saymakla bitmez. Bu alışkanlık ne kadar erken kazanılırsa kalıcılığı da o kadar fazla olacaktır.’  diyor ve etkinliğimize katılacak yazarlarımıza teşekkür ediyoruz.