ALTINYILDIZLILARDAN MUHTEŞEM ANNELER GÜNÜ PROGRAMI

Altınyıldız İlköğretim Kurumu 3. Sınıf öğrencilerinin hazırladığı Anneler Günü programı içinde bulunduğumuz olumsuz şartlardan dolayı okulumuz  online canlı yayın sistemi ile gerçekleşti.

Dünyaya getirdiği evladını; hayat yolculuğunun en başından beri besleyen, üzerinden duayı hiç eksik etmeyen, onlar için her an endişelenen, onlara rehberlik eden ve her konuda sonsuz destek olan annelerimizi bu anlamlı günde yalnız bırakmayan Altınyıldız İlköğretim Kurumu 3.sınıf öğrencileri muhteşem bir programla annelerini ve diğer konukları duygulandırdı. Halk Oyunları, Koro ve farklı iki Oratoryo Gösterisi sunan öğrencilerimiz ve anlamlı sözlerle gösteriye büyük katkıda bulunan öğretmenlerimiz program sonunda öğrencilerin söyledikleri şarkılar ile programı kapatan 3.sınıflar, annelerinin bu özel günlerinde onları bu olumsuz şartlarda dahi şanslı ve mutlu hissettirdiler.

Programın hazırlanmasında emeği geçen sınıf öğretmenlerimiz YUSUF KAYA, AYŞE ZAĞLANMIŞ, YEŞİM IŞIKTAŞ, SANİYE İNAN, ÇETİN BUZLUK, Müzik Öğretmeni GÖKHAN DEMİR, Halk Oyunları Öğretmeni KÜBRA EKİCİ’ye teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Öğrencilerimize de hazırlamış oldukları programdan dolayı teşekkür ediyor, Hayat tecrübeleriyle geleceğimizi şekillendiren; bize sevgiyi ve sevmeyi öğreten, bizleri güçlü kılan, geleceğe umutla ve güvenle bakmamızı sağlayan, dünyanın en yüce görevini yerine getiren; ilk olarak yüreğinde evlat acısı taşıyan şehit annelerinin ve muhterem tüm annelerimizin ANNELER GÜNÜNÜ kutluyoruz.