ALTINYILDIZLI ÖĞRENCİ MEB ÖYKÜ KİTABINDA

Altınyıldız ilköğretim Kurumu 3.sınıf öğrencisi KUZEY EYMEN YÜCEL’in kaleme aldığı öyküsü Milli Eğitim Bakanlığının 23 Nisan’ın 100.yıl dönümünde derlenen "Çocuklardan Ev Yapımı Öyküler" kitabında yer aldı.

Milli Eğitim Bakanlığı, uzaktan eğitim sürecinde çocukların evde geçirdikleri günlerde hayal kurma, düşünme ve yazma becerilerini güçlendirmeleri için, 23 Nisan'ın 100'üncü yılında öykü yazma çağrısı yaptmıştı. İllerde yapılan ön değerlendirmenin ardından çocuklardan öyküleri Milli Eğitim Bakanlığı merkezinde, metin yazarları ve editörlerden oluşturulan kurulda değerlendirmeye alındı.  Kurul, hepsi birbirinden özel ve değerli bu öyküleri 'yaratıcılık', 'dil kullanımı' ve 'ifade gücü' kriterleri açısından yakın planda inceledi. Sonuçta ortaya Türkiye'nin farklı şehirlerinden, farklı özelliklere sahip 100 çocuğumuzun yazdığı "Çocuklardan Ev Yapımı Öyküler" kitabı çıktı.

Altınyıldız İlköğretim kurumu olarak bu güzel kalem öğrencimizi ,onu yetiştiren öğretmenlerimizi ve ailesini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

"Çocuklardan Ev Yapımı Öyküler" i okumak için tıklayınız: http://cdn.eba.gov.tr/oykuler/