Okulların “COVİD-19 nedeniyle tatile girmesiyle birlikte hiç ara vermeden uzaktan eğitimle devam eden Türkiye’nin en başarılı okulları arasında yer alan Altınyıldız Eğitim Kurumlarında online eğitimler büyük bir başarı ile sürüyor.

Altınyıldız Fen ve Anadolu Liseleri 9-10-11. ve 12. Sınıflarda haftanın 7 günü ortalama günlük 8 saat ders yapılan online eğitim sistemimizde, öğretmenlerimizin canlı olarak yaptıkları konu anlatımları ve soru çözümlerinin yanısıra, online deneme sınavları da yapılmaktadır.

Mevcut süreçten öğrencilerimizin olumsuz etkilenmemesi adına, sınıf öğretmenlerimiz ve rehber öğretmenlerimizle ve velilerimizle sürekli iletişim kurarak, rehberlik çalışmaları da yapmaktalar.

Altınyıldız Koleji olarak bizler; fedakâr öğretmen kadromuz ve güçlü teknik alt yapımızla senkron (eşzamanlı) ve asenkron eğitimleri başarıyla uygulamaktayız.

Bu süreçte güncellenen YKS müfredat programları hem okumuz hem de diğer öğrencilerin yararlanmaları için kurumumuz öğretmenleri tarafından düzenlenerek yayınlanmıştır.

Milli birlik ve beraberlik ruhu ile sabır ile devletimize ve milletimize her türlü desteği vererek bu zor günleri hep birlikte inşallah aşacağız.