ALTINYILDIZ İLKÖĞRETİMDE ONLINE CANLI VELİ TOPLANTILARI YAPILDI

Altınyıldız İlköğretim Kurumu İlkokul 1,2,3. ve 4.sınıflarımızın 5.veli toplantıları 11.04.2020 Cumartesi canlı bağlantılarla yapılan video konferanslarla gerçekleştirildi.

Öğretmenlerimiz ,velilerimizle Online canlı derslerle ilgili fikir alışverişinde bulunduktan sonra, Online canlı derslerde okul olarak önceliğimiz öğrencilerimizin eğitimden uzak kalmaması, öğretmenlerimizin çocuklarımızla iletişim halinde olarak onlara dokunmalarını sağlamak, öğrencilerimizin arkadaşlarıyla görüşerek sağlıklı bir şekilde sosyal hayatını devam ettirebilmek, çocuklarımızın psikolojilerini pozitif yönde etkileyebilmek olduğundan bahsettiler.Online canlı derslerden memnuniyetlerini dile getiren velilerimizin övgü dolu sözleri bizleri mutlu etmiştir.

Veli,öğretmen ve öğrenci iletişimin en güçlü şekilde sağlandığı online canlı veli toplantısına katılımlarından ötürü tüm velilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.