ALTINYILDIZLI TIRMANIŞÇIDAN YİNE TÜRKİYE 1.LİĞİ

Altınyıldız İlköğretim Kurumu 7.sınıf öğrencisi Mustafa Sacit Sümer Adana’da gerçekleştirilen Spor Tırmanış Türkiye Şampiyonasında Boulder’da Türkiye 1.si oldu.

Türkiye Dağcılık Federasyonu tarafından Adana’da  düzenlenen Spor Tırmanış Türkiye Şampiyonasında Boulder’da  Türkiye 1.si olan öğrencimiz Mustafa Sacit SÜMER 3. Bölge Spor Tırmanış Şampiyonası Isparta’da gerçekleştirildi. Şampiyonada daha önce Nevşehir’de düzenlenen bölge Turnuvasında 1.olan öğrenci Mustafa Sacit SÜMER yine 3.Bölge Turnuvasında da 1.olarak  Adana’da gerçekleştirilecek Spor Tırmanış Türkiye Şampiyonasına adını yazdırmıştı.Okulumuzu ve ilimizi başarı ile temsil eden öğrencimiz ,Milli bir sporcu olarak da görev yapmakta olup bu yıl katıldığı şampiyonalarda 1.likleri toplamıştır.

Öğrencimizi  tebrik ediyor ,onu yetiştiren öğretmenlerimize,velilerimize ve antrenörlerimize teşekkür ediyoruz.