ALTINYILDIZLI TIRMANIŞÇILARDAN BÖLGE 1.LİĞİ ve 2.LİĞİ

Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencileri Türkiye Dağcılık Federasyonu tarafından düzenlenen bölge şampiyonasında 1 bölge 1.liği ve 1 bölge 2.liği elde ettiler.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencileri Mustafa Sacit SÜMER ve Bahadır Kaan KART 1-2 Şubat 2020 tarihlerinde Türkiye Dağcılık Federasyonu tarafından Nevşehir’de düzenlenen Spor Tırmanış Hız ve Lider Bölge Şampiyonası bölge 1.liği ve 2.liği elde etmişlerdir.Yapılan şampiyonada öğrencimiz MUSTAFA SACİT SÜMER bölge 1.si olurken , BAHADIR KAAN KART ise bölge 2.si olarak bir üst bölgede yarışma hakkını elde etmişlerdir.

Öğrencilerimizi  tebrik ediyor onları yetiştiren öğretmenlerimize,velilerimize ve antrenörlerimize teşekkür ediyor,üst bölge şampiyonasında öğrencilerimize başarılar diliyoruz.