ALTINYILDIZLI KROSSÇULARDAN 1 ALTIN 1 BRONZ MADALYA

Altınyıldız İlköğretim Kurumu krosçu öğrencileri Duran SÜTVEREN ve İbrahim GÖKGÖZ İstanbul’da düzenlenen Türkiye Salon Şampiyonasında  1 altın ve 1 Bronz madalya kazandılar.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu krosçu öğrencimiz Duran SÜTVEREN İstanbul’da düzenlenen  ve 178 sporcunun katıldığı Türkiye Atletizm Salon Şampiyonasında U-16 800 metre  yarışmalarında Altın Madalya kazanarak TÜRKİYE ŞAMPİYONU olmuştur. Yine aynı müsabaka içerisinde U-16 1000 metre yarışlarında ise krosçu öğrencimiz İbrahim GÖKGÖZ Bronz madalya kazanmıştır.

Öğrencilerimizi tebrik ediyor, yetişmelerinde emeği geçen öğretmenlerimize, velilerimize ve Antrenörleri Resul KÖSTEKÇİ ,ve İsa DEMİR’e teşekkür ediyor, öğrencilerimize başarılarının devamını diliyoruz.