ALTINYILDIZ KROSS TAKIMI TÜRKİYE FİNALİSTİ

Altınyıldız İlköğretim Kurumu Kross takımı Mersin’de yapılan  Okul Sporları Yıldızlar kategorisi 3000 metre kross yarışlarında  Türkiye finalisti oldu.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu Kross takımı Mersin’de yapılan  Okul Sporları Yıldızlar kategorisi 3000 metre kross yarışlarında öğrencilerimizden DURAN SÜTVEREN,MERT HANİFİ ODACI, IBRAHİM GÖKGÖZ, BATUHAN ERGÖZ ‘den oluşan takımımız bölge finalistliğini göğüsleyerek  21 Şubat 2020’de Osmaniye’de yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında Okulumuzu ve ilimizi temsil edeceklerdir.

Öğrencilerimizin yetişmesinde emeği geçen öğretmenlerimize ,velilerimize Antrenörleri RESUL KÖSTEKÇİ ve İSA DEMİR’e teşekkür ediyor, Türkiye Şampiyonasında öğrencilerimize başarılar diliyoruz.