ALTINYILDIZLI 2,3 VE 4.SINIFLAR KİTAP FUARINDA BULUŞTU

Altınyıldız İlköğretim Kurumu ilkokulu 2,3 ve 4.sınıflar  öğrenci,öğretmen ve velileri Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen kitap fuarında buluştu.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu olarak öğrencilerimize okuma alışkanlığı kazandırmayı son derece önemsiyoruz.Kurum olarak çocuklarımızın daha ilkokul sıralarında yazarlarla tanışıp üretken birer birey olmalarını sağlamak amacıyla her sene kitap şenlikleri düzenliyor ve bu şenliklerde öğrencilerimizin düzeyine uygun kitap yazan yazarlarla tanışmalarını sağlıyoruz.Bu yıla kadar okul olarak 11 kitap şenliği düzenlemiş ve 52 yazar ve sanatçı ile öğrencilerimizi buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz.Ayrıca öğrencilerimizi 2 yıldır Kayseri’de düzenlenen Kitap fuarına öğrencilerimizle katılıp ve kitapların zengin ve renkli dünyasıyla öğrencilerimizi buluşturduk.

Nevşehir Belediyesi tarafından organize edilen Nevşehir Kitap fuarına İlkokul 2,3 ve 4.sınıflar  öğrenci,öğretmen ve velilerimizin tamamıyla kitap fuarına katılıp öğrencilerimizi yazar ve kitaplarla biraraya getirdik .

Kitap Fuarının düzenlenmesinde emeği geçen Nevşehir Belediyesine,Nevşehir Belediyesi Kültür Müdürlüğüne ve Fuara katılan öğrenci ,öğretmen ve velilerimize çok teşekkür ediyoruz.