Altınyıldız Kolejinde öğrenciler geleceğe bir adım önde başlıyor.

Altınyıldız Koleji öğrencilerinin geleceğe bilinçli bir şekilde hazırlanması ve gelecekte yapmak istedikleri mesleğin önemli özelliklerini öğrenmesi için Altınyıldız Koleji Konferans Salonunda Anadolu ve Fen Lisesi öğrencileri için 7. Meslek Tanıtım Etkinliği düzenlemiştir.

Etkinlikte Kapadokya Üniversitesi tanıtım standı da açıldı.

Etkinliğe katılan meslek temsilcilerine günün anısına Genel Müdür Serhat İĞDECİ, Lise Müdürü Özkan KILINÇ, Müdür yardımcıları Türkan YAVUZ, Aykut DEĞERLİER, Korhan ASLANER, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlar Onur İNCE, Yelda ÇELİK ve Fatma EKER tarafından plaket takdim edilmiştir.

Ülkemizin aydınlık geleceğini oluşturan gençlere yatırım yapan Altınyıldız Koleji gerçekleştirdiği etkinlikle çoğunluğu Nevşehir’de görev yapan mezun  Altınyıldız Kolejlilerin de yer aldığı, çeşitli meslek mensuplarını 9.10. 11. ve 12.sınıf öğrencilerimizle bir araya getirmiştir.

Altınyıldız Fen ve Anadolu Lisesi mezunlarından; Avukat Özge İĞDECİ ESEN, Doktor Faruk KÖSE, Mimar Asena ÇETİNKAYA, Doktor Duygu ACER, Ulusla arası Ticaret-Finans Yöneticisi Mustafa PASLANMAZ, Maden Mühendisi Yasin ÖZPAMUK, Makine Mühendisi Mert ALTINTAŞ 2019-2020 Altınyıldız Koleji Meslek Tanıtım Günlerinde diğer eğiticilerle birlikte görev aldılar. Başarı bayrağını devralan öğrencilerin sorularını cevaplandırdılar.

Öğrencilerimiz, farklı meslek temsilcileri ile birebir tanışma - konuşma - bilgilenme fırsatı bulmuş, bütün meslekler hakkında gerekli bilgilere ulaşmışlardır. Öğrencilerimiz bu etkinlik sayesinde ileriye daha net, gerçekçi, kendi kişilik ve yetenekleri doğrultusunda meslek seçimlerini belirleyerek, mesleğin önemli özelliklerini, incelik gerektiren hassasiyet noktalarını öğrenerek farklı  bir bakış açısı kazanmışlardır.

Bu etkinlikte;

ALTINYILDIZ FEN VE ANADOLU LİSESİ MESLEK TANITIM GÜNLERİNDE GÖREV ALAN EĞİTİMCİLER

ADI-SOYADI

MADEN MÜHENDİSİ

FARUK KÖSE

DOKTOR

Görev almıştır. Tüm eğitimcilere teşekkür ederiz.