ALTINYILDIZLILAR AKIL OYUNLARI BÖLGE FİNALLERİNDE

Altınyıldız İlköğretim Kurumu İlkokul ve Ortaokul öğrencileri Türkiye Zeka Vakfı tarafından düzenlenen zeka ve akıl oyunları yarışmalarının 1.basamağını geçerek bölge finallerine katılmaya hak kazan ve bugün Ankara’da düzenlenen Bölge finali turnuvalarına katılmışlardır.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu İlkokul ve Ortaokul öğrencileri

CANSEI KEÇECİ

YARKIN FERALAN

FURKAN MING HOU

ASYA ŞAHİN

KEREM GİRAY ATLI

MUHARREM GÜRDAL

Türkiye Zeka Vakfı tarafından düzenlenen Öğrencilerin düşünme, karar verme ve problem çözme becerilerini geliştirmek, yardımlaşma ve takım çalışması alışkanlıkları kazandırmak amacıyla Türkiye genelinde faaliyet gösteren devlet okulları ve özel okulların takım olarak katıldıkları zeka ve akıl oyunlarından oluşan yarışmada bölge finalini çıkmışlar ve bugün okulumuzu ve ilimizi temsil edeceklerdir.

Öğrencilerimizi ve onları yetiştiren öğretmen velilerimizi tebrik ediyor, ve onlara bölge finallerinde  başarılar diliyoruz.