Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu büyük önder Atatürk'ün ebediyete intikalinin 81.yıldönümü etkinlikleri kapsamında Altınyıldız Koleji’nde Atatürk Fotoğrafları Sergisi açıldı.

Atatürk Fotoğrafları Sergisi açılışına Altınyıldız Koleji Genel Müdürü Serhat İĞDECİ, Lise Müdürü Özkan KILINÇ, okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

50 Atatürk Fotoğrafının yer aldığı sergi Atatürk Haftası boyunca Altınyıldız Liselerinde ziyarete açık olacak.

Açılış töreninde konuşan Müdür Yardımcısı Türkan YAVUZ,

”Büyük önder Atatürk’ü ebediyete intikalinin 81.yılında minnet ve rahmetle anıyoruz. Programlar, sergiler ve çeşitli etkinliklerle aziz hatıralarına duyduğumuz saygı ve sevgiyi ifade ediyoruz. Fotoğraf sergisi açılışından sonra hafta boyunca etkinliklerimiz devam edecek.

Türk Gençliği ''Çok zor şartlar altında kurulan Cumhuriyetimizi her türlü zorluklara karşı koruyacaksınız. Devletimizi ve ulusumuzu daha güzel günlere ulaştıracaksınız. Sizler Atamızın ve Milletimizin ideallerini gerçekleştireceksiniz. Atatürk’e, Şehitlerimize ve Gazilerimize minnettarız.

Aziz ruhunuz şad olsun.”dedi.