Özel Altınyıldız Fen-Anadolu Liselerinde 2019-2020 Eğitim öğretim yılı  ikinci veli toplantıları büyük bir coşku ve heyecanla başladı.

2.Veli toplantısı takvimi;

9.sınıflar  5 Kasım 2019 Salı günü saat 17.30

10.sınıflar 6 Kasım 2019 Çarşamba günü saat 17.30

11.sınıflar 7 Kasım 2019 Perşembe günü saat 17.30

12.sınıflar 8 Kasım 2019 Cuma günü saat 17.30 da gerçekleştirilecek.

5 Kasım 2019 Salı günü saat 17.30 da 9.sınıf öğrenci velilerimize yönelik olarak Altınyıldız Liseleri konferans salonunda düzenlendi.

İyi bir üniversitenin, başarılı bir geleceğin yolu Altınyıldız Kolejinden geçiyor.

Öğrencilerimizin başarı ve kişisel gelişimlerini artırmak için öğrenci ve velilerimiz ile sürekli etkileşim içerisinde bulunmamız büyük önem arz etmektedir. Siz değerli velilerimizle etkili bir iletişim süreci geçirmek istiyoruz.

Öğrencilerimizin kişisel gelişimlerini, akademik ve sosyal becerilerini iyi analiz yapmak, onların geleceklerine yön verecek en uygun mesleğin seçmelerine imkân oluşturmak seçkin üniversitelere göndermek hedefimizdir.

Ülkemizi emanet edeceğimiz bu pırıl pırıl gençlerimizin en üst donanıma sahip olması için her türlü çabayı göstermekteyiz.

2.veli toplantısına gösterilen ilgi, coşku ve katılımdan dolayı tüm öğretmen ve velilerimize teşekkür eder yeni öğretim yılının sağlıklı, başarılı, hayırlı uğurlu olmasını dileriz.