ALTINYILDIZLI 5.SINIFLAR KAYMAKLI YERALTI ŞEHRİNDE

Altınyıldız İlköğretim Kurumu 5.sınıf öğretmen ve öğrencileri Kaymaklı yeraltı şehrini ziyaret ederek bugünkü Sosyal Bilgiler derslerini yeraltı şehrinde işlediler.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu 5.sınıf öğretmen ve öğrencileri sosyal bilgiler ve İngilizce derslerini bugün Kaymaklı yeraltı şehrinde işlediler.Yeraltı şehrinde ilkçağ uygarlıkları derslerini işleyen öğrencilerimiz yeraltı şehrinden sonra ziyarete gelen turistlerle İngilizce konuşup pratik yaptılar.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu olarak sadece sınıfta değil en iyi öğretimin yerinde öğretim olduğu düşüncesinden yola çıkarak ilimizin  tarihi ve kültürel yerlerini daha iyi tanıtarak tarihi doku ve kültür bilincini oluşturmak amacıyla yaptığımız  eğitsel gezilerimizin öğrencilerimize yaptığın katkıları ve  gezi sonrasında öğrencilere ve derslerine olumlu etkisini gözlemlemekteyiz.

Gezimizin düzenlenmesinde emeği geçen öğretmen ,öğrencilerimize  ve Kaymaklı Belediyesine teşekkür ediyoruz.