29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında Kırşehir’de düzenlenen Cumhuriyet Satranç Turnuvasında Altınyıldız Eğitim Kurumları Fen Lisesi öğrencisi Nazmi Ege Güven Şampiyon oldu.

Kırşehir Satranç il temsilciliğinin yıllık faaliyet takviminde yer alan ve 26-27 Ekim 2019 Cumartesi ve Pazar günleri Kırşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü çok amaçlı toplantı ve konferans salonunda yapılan 29 Ekim Cumhuriyet Satranç Turnuvası tamamlandı.

İki gün boyunca bir birinden güzel ve zevkli karşılaşmalara sahne olan turnuvanın sonunda dereceye giren sporcular belli oldu.

Gençler kategorisinde zorlu maçlar sonucu Cumhuriyet Satranç Turnavası birincisi, Altınyıldız Eğitim Kurumları Fen Lisesi öğrencisi Nazmi Ege Güven Nevşehir’den turnavaya katılarak Kırşehir’de 1.si oldu.

Yarışmaların sonunda dereceye giren sporculara madalyalarınıKırşehirGençlik ve Spor İl Müdürü Faruk ŞAHİN ve Kırşehir Satranç il temsilcisi Nimetullah Kaya tarafından sporculara takdim edildi

Altın madalya kazanan, Cumhuriyet bayramı turnavası 1.si öğrencimizi, ailesini ve öğretmenlerini kutlar, başarılarının devamını dileriz.