Altınyıldız Koleji açıldığı ilk günden itibaren geleceğimizin aydınlık yüzünü oluşturan gençlerimizin Eğitim-Öğretimde “keşfet- planla- yap- başar “ prensibiyle hayata hazırlayarak fark yaratmaktadır.

Öğrencilerimiz yalnızca teorik eğitimle değil, sosyal yaşam becerilerini de geliştirmek girişimcilik ruhlarını canlandırmak amacıyla eğitim gezileri kapsamında fabrika ziyaretleri yapmaktadırlar.

Şimdiye kadar yüzlerce eğitim gezi ziyareti gerçeklertiren Altınyıldız Fen Liselilerin bugünkü eğitim gezisi, Türkiye’nin en büyük Patates Tohum Üretim Tesislerini bünyesinde bulunduran Doğa Tohumculuk oldu.

El değmeden üretilen, paketlenen ürünleri, laboratuvar ortamında analizi yapılan mamülleri yerinde gören öğrenciler, Doğa Tohumculuk A.Ş.’nin tertemiz ortamına hayran kaldı.

Özel Altınyıldız Koleji Fen Lisesi 9 -A ve 9- D sınıfı öğrencileri Öğretmenleri Sibel GÜLGÖR ve Derye Kahraman GÜVEN ile Doğa Tohumculuk “ Doğa Frozen Food Tesisleri”ni ziyaret ettiler.

Enfes patateslerden tatma imkânı da bulan öğrencilerimiz eğitimin yerinde daha kalıcı olduğuna inandılar.

Okulumuz öğrencilerini güler yüzleriyle ağırlayan çalışanlara ve Fabrika yetkilililerine teşekkürlerimizi sunarız.

Öğrenciler geziden duydukları memnuniyeti dile getirirken bu tür gezilerle yaşamın içerisindeki bireylerin yaşam gayeleri, girişimcilik ruhu, yapılan yatırımlar ve bunların ülke ekonomisine katkıları, işletmecilik bilgisi, ekonomik terimler ve ülke ekonomisine gerçekçi bir bakış kazanıyoruz dediler. Tüm bu sosyal yaşam becerileri ile birlikte derslerin daha iyi anlaşıldığını, teoriyi pratikle birleştirdiklerini ifade ettiler.

Altınyıldız Kolejliler Nevşehir’e ve Türkiye ekonomisine katkılarından dolayı Doğa Tohumculuk A.Ş.  yetkililerine plaket takdim ederek, teşekkürlerini ilettiler.