ALTINYILDIZ KOLEJLİ ÖĞRENCİLERİ İSTANBULDA 1 ALTIN ve 1 GÜMÜŞ MADALYA KAZANDI.

İstanbul’da düzenlenen Türkiye Salon Atletizm Şampiyonasında Altınyıldız Koleji öğrencilerinden Erdem Öz ve Anıl Kalaycı 1 altın ve 1 gümüş madalya kazandılar.

Altınyıldız Koleji 9. Sınıf öğrencisi Erdem Öz 1500 metre Atletizm yarışmasında altın madalya kazanırken, yine   Altınyıldız Koleji, 9. Sınıf öğrencisi Anıl Kalaycı yarışmada 2. olarak gümüş madalya kazanmıştır.

TEOG ve Üniversite sınavlarının şampiyonu Altınyıldız Koleji'nin  başarılarının devamını diliyoruz.

Türkiye’yi gelecekte Olimpiyat, Avrupa ve Dünya Şampiyonalarında başarıyla temsil edeceklerine inandığımız Şampiyon öğrencilerimizi, Antrenörleri Resul Köstekçi’yi ve Altınyıldız ailesini kutluyoruz.

Yıllardır bu öğrencilerimize destek vererek bu başarılara ulaşmalarında katkısı olan, Kurucularımıza, Yöneticilerimize,  Öğretmenlerimize ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüze teşekkür ediyoruz.