ALTINYILDIZDA HAZIRBULUNUŞLULUK SINAVLARI YAPILDI

Altınyıldız İlköğretim Kurumu ortaokul öğrencileri 2019-2020 öğretim yılı için hazır bulunuşluluk sınavlarını yaptılar.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu ortaokul öğrencileri yeni öğretim yılı için hazırlanan hazır bulunuşluluk sınavlarını yaptılar. Öğretim yılı başında yapılan bu sınavlar öğrencilerimizin akademik gelişimleri için öğretmelerimize rehber olacaktır.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu 16 Ağustos 2019’da 8.sınıflar için LGS kurslarını başlatmış 02 Eylül Pazartesi ise 1.sınıflar,4 Eylül Çarşamba ise tüm öğrenciler ders başı yapmıştı. Öğrenciler keyifle geçirdikleri ilk haftanın ardından , hazırbulunuşluluk sınavlarına da girdiler.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu kurulduğu günden bugüne Ortaöğretime geçiş sınavlarında 61 Türkiye 1.liği  elde etmiş ve okul puan ortalamaları ile yıllardır Nevşehir 1.si okul olmuştur. Mezun ettiği 990 Öğrencisini Fen Lisesine, 665 Öğrencisini Anadolu Lisesine  yerleştirmiş olan Altınyıldız İlköğretim Kurumu 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılında yine öğrencilerini Türkiye’nin en çok tercih edilen okullarını kazandırmaya  ve Türkiye 1.si okul olmayı hedeflemektedir.

YENİ ÖĞRETİM YILINDA TÜM ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ.

BAŞARILI BİR GELECEK İÇİN SİZİN DE  ÇOCUĞUNUZ ALTINYILDIZLI OLSUN.

ALTINYILDIZ İLKÖĞRETİM KURUMU

BİR KOLEJDEN ÇOK DAHA FAZLASI…