ALTINYILDIZ İLKÖĞRETİM KURUMUNDA MUHTEŞEM AÇILIŞ

2019-2020  Eğitim Öğretim 22. yıl açılışı ve ilköğretim haftası Altınyıldız İlköğretim Kurumlarında coşkuyla kutlandı. Törene öğrenci velilerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrenciler katıldı.

Hazırlanan program Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesi ile başladı ve , 5. Sınıf öğrencimiz EFE KAĞAN SAYGILI öğrenci andını okutmasının ardından, Sınıf Öğretmenimiz Sayın ALİ ÖZKAL açılış konuşması yapmıştır. Altınyıldız İlköğretim Kurumu Halk Oyunları ekibinin danslarıyla programımız renklendirdiler.8.sınıf öğrencilerimizin 1.sınıf öğrencilerine bayrak vererek hoş geldiniz dediler ve 1.sınıf öğrencilerimiz uçan balonlarını gökyüzüne bıraktılar.

Türkiye'nin en özel Kampüslerinden birisine sahip olan Altınyıldız İlköğretim Kurumunda  tüm dersler branş öğretmenleri tarafından derse özel hazırlanmış dersliklerde işlenmektedir. Altınyıldız İlköğretim Kurumu Stem ve Kodlama Dersliği,3 Boyutlu Sınıf ,İngilizce Dersliği,Resim,Müzik,Satranç,Drama,Jimnastik Salonu,Halk Dansları Salonu,Spor Salonu,Cep Sineması,Konferans Salonu ve oyun alanlarıyla ile Nevşehir'in ve Türkiye'nin öncü okulu olmaya devam etmektedir.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu Olarak öğrencilerimizin akademik başarılarının yanı sıra spor ve sanatta var olan yeteneklerini ortaya çıkaran öğretmenlerimiz öğrencilerimizi bu yetenek alanlarında yönlendirmekte ve öğrencilerimizin akademik başarısını spor ve sanatla taçlandırmaktadır.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu kurulduğu günden bugüne Ortaöğretime geçiş sınavlarında 61 Türkiye 1.liği  elde etmiş ve okul puan ortalamaları ile yıllardır Nevşehir 1.si okul olmuştur.Elde ettiği sınav  puan ortalamaları ile akademik olarak,sosyo-kültürel alanlardaki başarıları ve  Türkiye’nin en iyi okul kampüslerinden birine sahip olan Altınyıldız Eğitim  Kurumları öğrencilerine sunduğu mükemmel öğretim imkanları,sosyal yaşam alanlarıyla ‘aklın ve bilimin ışığında’ Türkiye’nin geleceğini yetiştirmeye devam ediyor ve Nevşehir'in ve Türkiye'nin öncü okulu olmaya devam etmektedir. Mezun ettiği 990 Öğrencisini Fen Lisesine, 665 Öğrencisini Anadolu Lisesine  yerleştirmiş olan Altınyıldız İlköğretim Kurumu 2019-2020 öğretim yılında da öğrencilerini Türkiye’nin  en çok tercih edilen okullarını kazandırmaya devam edecektir.

Altınyıldız İlköğretim Kurumunda Çağdaş ve evrensel ilkeleri benimsemiş Türk toplumu olarak, gelişmiş ve ileri ülkeler arasında yer almanın en temel koşulu, eğitimin kalitesini yükseltmek olmanın bilinciyle ve  Türkiye Cumhuriyeti'nin aydınlık ve mutlu geleceği için öğrencilerimizin kendi becerilerini ve ilgilerini de dikkate alarak doğru yönlendirmeye çalışıp  aklın ve bilimin ışığında Türkiye’nin geleceğini yetiştiriyoruz.

ALTINYILDIZ İLKÖĞRETİM KURUMU

TÜRKİYE'NİN EĞİTİMDEKİ GURURU