ALTINYILDIZDA SERVİS ŞOFÖRLERİ TOPLANTISI

Altınyıldız İlköğretim Kurumunda 2019-2020 öğretim yılında öğrencilerimizin taşımasında sorumlu servis şoförlerimizle toplantı yapıldı.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu servis şoförlerimizle servis güvenliği, sabah servislerinde öğrenci indirme yerleri, akşam servislerinde öğrenci bindirme alanları hakkında bilgi verildi.Öğrencilerimizin daha güvenli ulaşım sağlamaları için bilgi verilen şoförlerimiz,servis alanında hazırlıklarını tamamlayarak öğrencilerimize emniyet kemerlerini taktırıp öğrencilerimizi evlerine taşıdılar.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu olarak taşıma güvenliğine verdiğimiz önemi,yaya güvenliği ve araç güvenliği konusunun bizler ve velilerimiz için çok önemli olduğunu farkındalığı ile yeni bir döneme başlamanın mutluluğu içerisindeyiz.Tüm öğretmen ve öğrencilerimize sağlıklı,mutlu ve başarılı bir öğretim yılı diliyoruz.