ALTINYILDIZLI İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİ SEMİNERDE

Altınyıldız İlköğretim Kurumu İngilizce Öğretmenleri Oxford Kalite Programı kapsamında seminer aldılar.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu olarak 2014-2015 Eğitim – Öğretim yılında  faaliyete geçirdiğimiz‘Oxford Quality School Programı’  6 yıldır okulumuzda uygulanmakta olup,bu program kapsamında öğrencilerimize daha faydalı olmak adına öğretmenlerimiz Oxford yayınları tarafından desteklenen farklı öğretim metot ve teknikleri hakkında bilgilerine yeni teknikler kattılar.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu Oxford Kalite Programı’nı uygulayarak öğrencileri ve öğretmenleri çok faydalı içerikle buluşturmaktadır. "Yabancı dil öğretiminde mükemmeliği hedefleyen Oxford Quality Programme (Oxford Kalite Programı) Altınyıldız ilköğretim Kurumunun  deneyimli eğitim kadrosu ile gelecek için İngilizce eğitim ve öğretim vizyonu oluşturmaktadır.

Okulumuz İngilizce öğretmenleri, içeriğinin Oxford eğitmenlerince hazırlandığı Oxford profesyonel gelişim öğretmen eğitimleriyle mesleki gelişimlerini sürdürüp, dil öğretim alanında en güncel yaklaşımları sınıflarında uygulama imkanı bulacaktır. Bu program doğrultusunda İngilizce öğretmenleri İngilizce öğretiminde kullanacakları ders materyallerini daha verimli ve etkin kullanma seminerlerine devam edeceklerdir.

Seminerin düzenlenmesinde emeği geçen Oxford yetkililerine ve katılan öğretmenlerimize teşekkür ederiz.