Mezun verdiği 17 yılda 1259 öğrencisini Türkiye'nin seçkin üniversitelerine gönderme başarısı elde eden Altınyıldız Eğitim Kurumları Lise 9.sınıf kayıtlarına, öğrenci velileri ve öğrenciler büyük ilgi gösteriyor.

Kapasitesi ve kalitesi bakımından bakımından Türkiye'nin en büyük ve en başarılı özel Fen Liseleri arasında yer alan Altınyıldız Fen Lisesinde 9.sınıflarında şubelerine talep üzerine ek şubeler açılmış, az sayıdaki boş kontenjanlarına kayıtlar yapılmaktadır.

Özel Altınyıldız Anadolu Liselerinde 9.sınıflarda büyük kayıt talebi devam etmektedir.

Fen ve Anadolu Lisemizde arasınıflarda nakil nedeniyle boş kontenjan olursa kayıtlar yapılabilmektedir.

Her yıl yüzlerce öğrencinin kaydının yapıldığı, Nevşehir’in en büyük ve en başarılı Özel Liselerini bünyesinde bulunduran Altınyıldız; Güçlü başarılı öğretmen kadrosu, birbirinden başarılı öğrencileri ve mükemmel fiziki yapısıyla kaliteli ve çağdaş eğitim fırsatı sunmaktadır.

2019 LGS Sonuçlarında Türkiye ve Nevşehir derecelerini kazanan çok sayıda öğrenci Özel Altınyıldız Liseleri 9.sınıflarını tercih etmiştir.

Lise kayıtlarımıza büyük ilgi gösteren velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

“ Başarılı bir gelecek, iyi bir Üniversite için Altınyıldız Koleji”