ALTINYILDIZ LGS’DE TÜM ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLER

Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencileri MEB tarafından yarın yapılacak olan LGS sınavına tüm hazırlıklarını tamamladı.

Altınyıldız ilköğretim Kurumu  LGS sınavı için çalışmalarına Ağustos ayında başlamış ve gece etütleri, konu tekrarlar, soru çözüm saatleri, birebir özel etüt, sınav koçluğu sistemi, yoğun deneme sınavı programları bu yoğun ve yorucu yolculuktan geçmektedir.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu kurulduğu günden bugüne Ortaöğretime geçiş sınavlarında 60 Türkiye 1.liği  elde etmiş ve okul puan ortalamaları ile yıllardır Nevşehir 1.si okul olmuştur. Elde ettiği sınav  puan ortalamaları ile akademik olarak,sosyo-kültürel alanlardaki başarıları ve  Türkiye’nin en iyi okul kampüslerinden birine sahip olan Altınyıldız Eğitim  Kurumları öğrencilerine sunduğu mükemmel öğretim imkanları,sosyal yaşam alanlarıyla ‘aklın ve bilimin ışığında’ Türkiye’nin geleceğini yetiştirmeye devam ediyor ve Nevşehir'in ve Türkiye'nin öncü okulu olmaya devam etmektedir.

Mezun ettiği 887 Öğrencisini Fen Lisesine, 647 Öğrencisini Anadolu Lisesine  yerleştirmiş olan Altınyıldız İlköğretim Kurumu 2018-2019 LGS' den sonra da yine öğrencilerini Türkiye’nin  en çok tercih edilen okullarını kazandırmaya devam edecektir.

Nevşehir’in eğitimdeki başarı çıtasını yükselten  aynı zamanda Türkiye’nin Örnek okulu olan Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencilerine, öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ediyor ve yarın yapılacak  olan LGS  sınavlarında tüm öğrencilere başarılar diliyoruz.