ALTINYILDIZA 2 YENİ  TÜRKİYE DERECESİ DAHA

Altınyıldız İlköğretim Kurumu 4.sınıf öğrencisi BERKAY NURAY ve 8.sınıf öğrencisi GÖKAY NURAY hafta sonu İstanbul’da yapılan ödül töreninde Uluslararası Kanguru Matematik Final sınavında elde ettikleri dereceleri için  ödüllerini aldılar.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu 4.sınıf öğrencisi BERKAY NURAY Uluslararası Kanguru Matematik Final sınavı sonuçlarına göre  Türkiye 6.sı olurken , 8.sınıf öğrencisi GÖKAY NURAY Türkiye 9.su olmuştur.

2018-2019 öğretim yılı  10 Türkiye 1.liği,3 Türkiye 2.liği,3 Türkiye 3.lüğü,3 Türkiye 4.lüğü elde eden öğrencilerimiz her gün bir yeni derece daha kazanarak bizleri mutlu etmektedirler.

Öğrencilerimizi ,öğretmenlerimizi ve velilerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.