ALTINYILDIZLI YÜZMECİ TÜRKİYE 3.SÜ

Altınyıldız İlköğretim Kurumu 8.sınıf öğrencisi TAYANÇ KARAKAYA hafta sonu Samsun’da yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Yüzme Müsabakalarında Türkiye 3.sü olarak bronz madalya kazandı.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencileri 2018-2019 öğretim yılı içerisinde yapılan yüzme şampiyonalarında yine farklarını ortaya koydular. 3 Türkiye 1.liği,1Türkiye 2.liği,3 Türkiye 3.lüğü,16 il 1.liği,2 il 2.liği,3 il 3.lüğü elde eden sporcularımıza hafta sonu Samsun’da yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Türkiye 3.lüğünüde TAYANÇ KARAKAYA ekledi.

Öğrencimizi, onu  yetiştiren öğretmenlerimizi ,Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü antrenörü Emre Cıncık’ı ve ailesini tebrik ediyor,öğrencimizin başarılarının devamını diliyoruz.