ALTINYILDIZLI 1.ve 2. SINIFLAR SATRANÇ TURNUVASINDA

Okulumuz Altınyıldız İlköğretim Kurumu 1.ve 2. Sınıflar satranç turnuvası 25.05 .2019  Cumartesi saat 10:00’da  öğrencimizin yoğun  katılımıyla  okul kafeteryasında yapılmıştır.

Çekişmeli geçen turnuvada 1. ve 2.Turlardan sonra verilen aradan sonra 3.4. turlar yapılmıştır. Turnuva şartlarının nasıl olduğunu gösteren Turnuvalarda satranç oynamanın keyfini yaşayan  Altınyıldızlı miniklerimiz büyük bir mücadele ile tamamladığı satranç turnuvası sonunda 1. 2.ve 3. olan  kız ve erkek öğrencilerimize ayrı ayrı Madalya ve armağanları, Okul Müdür Yardımcılarımız Yüksel ARIKAN ve Ahmet ÜNAL  ve Satranç Öğretmeni Ekrem KÜREKLİ tarafından verilmiştir.

Turnuvada derece elde etmiş  ve yarışan öğrencilerimizi kutlar başarılarının devamını dileriz.