ALTINYILDIZLI 4.SINIFLAR BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR

Altınyıldız İlköğretim Kurumu 2018-2019 Öğretim yılı 4.sınıf öğretmen ve öğrencileri  yıl içerisinde gerçekleştirilen deneme sınavları, bursluluk sınavları, Ulusal ve Uluslarası sınavlarda, yarışmalarda ,matematik ve fen bilimleri olimpiyatlarında bütün Nevşehir ve Türkiye derecelerini toplayan öğretmen ve öğrencilerimiz bu başarıların haklı gururunu yaşamaktalar.

2018-2019 öğretim yılında  4.sınıf öğrencilerimiz

Berkay NURAY, Fuat ALTIOK Türk beyin Takımı bölge finalisti olmuşlardır. Bölge Finallerde 100 Tam Puan alan öğrencilerimiz Berkay Nuray İzmir’de yapılan Türkiye Finallerine katılmışlar ve Türkiye 5.si olmuştur. Öğrencimiz Temmuz ayında yapılacak olan Dünya Şampiyonası seçmelerine katılmaya hak kazanmıştır.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencilerindenDOĞUKAN BARAN TAŞ ve FUAT ALTIOK  Türk Zeka Vakfı tarafından düzenlenen 1.basamak eleme sınavı ve 2.basamak yarı final sınavlarını geçerek 21 Nisan 2019 Ankara’da düzenlenecek olan Türkiye finallerine katılmaya hak kazanmışlardır.

ULUSAL MATBEG , FENBEG VE KANGURU MATEMATİK YARIŞMASIN da öğrencilerimizden

BERKAY NURAY                   MATBEG VE FENBEG  100 Tam puan    Türkiye 1.si

DOĞUKAN BARAN TAŞ   MATBEG     100 Tam puan    Türkiye 1.si

ASYA ŞENAL                         FENBEG  100 Tam  puan       Türkiye 1.si

FUAT ALTIOK                       FENBEG      100 Tam puan    Türkiye 1.si

KEREM ARDA TOKSOY      MATBEG%2'lik  dilim              Türkiye 2.si

MERT ALİ İŞÇİTÜRK           FENBEG%3'lük dilim               Türkiye 3.sü

KAĞAN ŞAHBAZ                 FENBEG%3'lük dilim              Türkiye 3.sü

EFE KAVDIR                        KANGURU MATEMATİK     Türkiye Finalisti

YİĞİT EFEOĞLU                 KANGURU MATEMATİK     Türkiye Finalisti olmuşlardır.

Ayrıca öğrencilerimiz Nevşehir geneli yapılan deneme ve bursluluk sınavlarında Altınyıldızlı olmanın ayrıcalığını ortaya koymuşlar ve bütün dereceleri toplamışlardır.

2018-2019 öğretim yılında 4.sınıflarımızı okutan öğretmenlerimiz KEZİBAN AKYÜREK,HANDAN ÖZDEMİR,HÜSEYİN AKYÜREK,FATMA YAĞMUROĞLU,ERTAN KAHVECİ ‘ye öğrencilerimize vermiş oldukları emeklerden dolayı çok teşekkür ediyoruz.

Bu yıl 4.sınıfları okutan öğretmenlerimiz ERTAN KAHVECİ, FATMA YAĞMUROĞLU, HÜSEYİN AKYÜREK, KEZİBAN AKYÜREK ve Nevşehir eğitimine yıllardır büyük katkılar sağlayan Sınıf öğretmeni Mustafa ERDEM ile1.sınıfları okutacak olan  5 şubenin öğretmenleri gelecek nesillerde daha nice başarılara imza atmak için bir araya geldiler..

BAŞARILI BİR GELECEK İÇİN SİZİN ÇOCUĞUNUZ DA ALTINYILDIZLI OLSUN