ALTINYILDIZLI YÜZMECİLER TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA ADINI YAZDIRDI

Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencileri TAYANÇ KARAKAYA,KAAN CİVAN,TUĞRA OKŞAR ve TUĞRA TAŞPINAR’dan oluşan yüzme takımı hafta sonu Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından Mersin'de yapılan turnuvalarda bölge 3.sü olarak Haziranın ilk  haftası Kayseri’de  yapılacak olan Türkiye Şampiyonalarına katılmaya hak kazanmışlardır.

Altınyıldızlı yüzmecelerimiz 2018 -2019 öğretim yılı içinde yapılan müsabakalarda 3 Türkiye 1.liği,1Türkiye 2.liği,2 Türkiye 3.lüğü,16 il 1.liği,2 il 2.liği,3 il 3.lüğü elde etmişler ve gün geçtikçe başarılarını artırmışlardır.

Öğrencilerimizi ve onların yetişmesinde emeği geçen öğretmenlerimizi ve velilerimizi tebrik ediyor, sporcularımıza Türkiye şampiyonasında başarılar diliyoruz.