ALTINYILDIZLI TÜRKİYE 1.Sİ ÖDÜLÜNÜ ALDI

Altınyıldız İlköğretim Kurumu 7.sınıf öğrencisi Nisa KARAŞAHİN Güncel Sanat Dergisi tarafından düzenlenen Türkiye geneli öykü yarışmasında ilk beşe girerek Türkiye 1.liği elde etmişti.

Alanya’da 7 yıldır yayınlanan 40 ülkeye gönderilmekte ve temsilcilikleri bulunan Güncel Sanat Dergisinin her yıl  düzenlediği uluslararası şiir ve öykü yarışmasında ,bu yıl ki Türkiye Geneli öykü yarışmasına 425 Öykü  katılmış ve Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencisi NİSA KARAŞAHİN  Türkiye’de 1.si olmuş ve ödülü geçtiğimiz hafta  Alanya’da düzenlenen  ödül töreninde verilmiştir.

Türkiye 1.liği elden eden Öğrencimizi ve onu yetiştiren öğretmenlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.