Türkiye’nin Örnek Okulu Altınyıldız Koleji eğitimde farklı ve özgün çalışmalarına “ Kitap Şenliği ” etkinliği ile devam ediyor.

Öğrencilerin kitap okuma alışkanlıklarını yaşamları boyunca sürdürebilmeleri için gerçekleştirilen bu etkinlikte Altınyıldız Koleji lise öğrencileri ile; Yazar - Şair “ İbrahim İNECİK ” söyleşide buluştu.

“Ölü Kentin Kitabı” ve “Ölü Kentin Dirilişi Aşk” isimli kitaplarıyla da bilinen İnecik, Altınyıldız Koleji Öğrencilerine şiirler okuyarak, uzun bir söyleşide bulundu.

Söyleşisi genellikle şiir  üzerine olan İnecik, öğrencilerin sorularını cevaplayarak uzun uzun sohbet etti.Program sonunda, İbrahim İNECİK öğrencilerin kitaplarını tek tek imzaladı.