Büyükler Türkiye Taekwondo Şampiyonası 74 Kg büyük erkekler de,Özel Altınyıldız Fen Lisesi öğrencisi Alper Yasin ATEŞ, 4 maçını sayı farkıyla alıp madalya maçında son saniyede elenip turnuvayı 8.olarak tamamladı.Alper geçen senenin şampiyonunu yenerek büyük ilgi topladı.

14-18 Ocak Tarihleri arasında Alanya da yapılan Büyükler Türkiye Şampiyonasında bizi derecelere boğan Sporcumuz İpek ÇİĞDEM şimdi de Türkiye İkincisi olarak şehrimize döndü.

49 Kg Büyük Bayanlarda,Özel Altınyıldız Koleji öğrencisi İpek ÇİDEM maçlarını üstünlükle alıp Türkiye 2.si olmuştur.Küçük yaşta 2 sene üst üste final oynayan İpek , ismini herkese söz ettirmeyi başardı.Milli Takımla birlikte Şubat ayında Turkısh Open ve Mısır’da yapılacak olan turnuvaya katılmaya hak kazandı.

Uluslar arası yarışmalarda birincilikleri olan öğrencimize başarılar diliyor, yetişmesinde emeği geçen Milli Takım Antrenörü  Recep IŞIK’a  teşekkür ediyoruz.