ALTINYILDIZLILAR GÖREME AÇIK HAVA MÜZESİNDE

Altınyıldız İlköğretim Kurumu 3.sınıf öğrencilerimiz  İngilizce konuşma becerilerini geliştirmek ve yabancı kültürlerle etkileşim içinde olmak  amacıyla her yıl olduğu gibi bu yıl da Göreme Açık Hava Müzesini ziyaret etmişlerdir. Gezimiz sırasında bölgemize gelen turistler tarafından yoğun ilgi gören öğrencilerimiz, ettikleri sohbetlerle Türk misafirperverliğinin ve Türk kültürünün tanıtımına katkıda bulunmuşlardır. Ayrıca öğrencilerimiz İngilizce dersinde öğrendikleri teorik bilgileri kullanarak  konuşma becerilerini de  geliştirme imkânı bulmuşlardır.

Öğrencilerimiz, gerçekleştirilen gezi ile doğal ve tarihi güzelliklerin önemi ve korunması aynı zamanda  bu gibi yerlerin ülkemiz turizmine katkısı üzerine de önemli kazanımlar edinmişlerdir.