ALTINYILDIZLILAR ULUSAL ROBOT YARIŞMASINDA

Altınyıldız İlköğretim Kurumu 3.sınıf öğrencisi Çağhan Bera ORKAN ve 4.sınıf Öğrencisi Berkay NURAY Afyonkarahisar’da yapılan ulusal Robot yarışmasına katıldılar.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencileri Afyonkarahisar’da düzenlenen Ulusal Robot yarışmasına katılmış ve ilimizi ve okulumuzu en iyi şekilde temsil etmişlerdir.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu  olarak aklı ve mantığı kullanarak doğru adımlarla işlem yürütmeyi sağlayan ve bu işlem sırasını yeni ve farklı uygulamalar geliştirerek bir üst seviyeye taşıyan, matematiksel zeka düzeyini de geliştirmeyi sağlayan ve zekayı ileri seviyeye yükseltebilecek bir ders olan Kodlama STEM ve Robotik derslerini öğrencilerimize 4 yıldır vermekteyiz. Bu alanda yapılan ulusal ve uluslararası yarışmalara öğrencilerimiz teşvik ederek bir yandan öğrencilerimizin özgüvenlerini arttırırken diğer yandan ise öğrencilerimizin bu yeni nesil derslerde gelişimlerine katkı sağlamaktayız.

Yarışmaya katılan öğrencilerimizi onları yetiştiren öğretmenlerimizi ve velilerimizi tebrik ediyoruz.