6. geleneksel kitap şenliğimizin ilk gününde Sayın Alper Akdeniz öğrencilerimizle söyleşi ve imza etkinliğinde buluştu.

Bir grup öğrenci ve Okul Müdürü Sayın Mehmet Eravcı tarafından karşılandıktan sonra Altınyıldız Eğitim Kurumları 6. Geleneksel Kitap Şenliği açılışına katılan Sayın Alper Akdeniz saat 13.00’da öğrencilerle söyleşisini gerçekleştirdi. Oldukça keyifli gerçekleşen söyleşi sonrasında Sayın Alper Akdeniz “Öğrencilerin sordukları sorulardan çok etkilendim. Öğrencilerin sorduğu bu sorulardan öğrencilerin çok üst düzey eğitim aldığı anlaşılıyor. Özellikle Atatürk’le ilgili ilkokul öğrencilerinin sorduğu sorular beni terletti.” dedi.

Yazarımıza Okul Müdürü Sayın Mehmet Eravcı tarafından plaket ve hediyelerin verildiği söyleşi sonrasında öğrencilerimiz yazarımıza kitaplarını imzalattı ve kısa da olsa yazarımızla bireysel sohbet etme imkânı buldu.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu Müdürü Sayın Mehmet Eravcı öğrencilerimizin okuma alışkanlığı kazanmış ufku açık bireyler olarak yetişmesi için hiçbir fedakârlıktan kaçınmıyoruz. Bunun için altı yıldır okulumuzda kitap şenlikleri düzenliyor çocuklarımızın yazar ve şairlerle tanışmasını sağlıyoruz dedi.

Altınyıldız Eğitim Kurumlarının düzenlediği 6. Geleneksel Kitap Şenliğinin ikinci gününde (20.01.2015) yazar - şair Rafet Sertoğlu ve yazar – şair İbrahim İnecik öğrencilerimizle buluşacak.