ALTINYILDIZLI ÇOCUKLAR BAYRAMLARINI COSKUYLA KUTLADI

Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencileri  23Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını hem okulumuzda hem İl törenlerinde büyük bir coşkuyla kutladılar.

Ulusal Egemenliğimizin simgesi olan Türkiye Büyük Millet Meclisinin Kuruluş gününü Mustafa Kemal Atatürk bir bayram olarak kabul ederek, çocuklara gösterdiği değeri ve önemi bir kez daha göstermiştir.Hazırlanan programlarda öğrenciler önce aileleri ile birlikte daha sonra ise arkadaşları ile birlikte 23 Nisan Kutlaması yaptılar.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu 23 Nisan Şenlikleri kapsamında yapılan aktiviteler ,yarışmalar ve turnuvalarda  yarın doyasıya eğlenecek olan öğrencilerimiz, Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen 23 Nisan Spor turnuvalarında da başarılarını gösterip kupaları topladılar.Kupaları almanın sevincini yaşayan öğrencilerimizin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın, Cumhuriyet’imizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, toplumumuzun her alanındaki ileri atılımlarına öncülük yapacak, kalpleri vatan ve millet sevgisiyle dolu, görev ve sorumluluklarına yürekten bağlı, düşünceli insanlar olarak yetişmesi en büyük dileğimizdir. Varlığımız Türk Varlığına Armağan Olsun