ALTINYILDIZLI 4.SINIFLAR ANKARA’DA

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla 4.sınıf öğrencilerimiz için Ankara gezisi düzenlendi.

18 Nisan 2019 sabah 6.00 da okul bahçesinden 2 otobüs olarak hareket eden öğrenci ve öğretmenlerimizin ilk durakları Türkiye Büyük Millet Meclisi oldu.Meclis Ziyaeretinde Meclis Başkanı Mustafa ŞENTOP ve Nevşehir Milletvekili Mustafa AÇIKGÖZ tarafından ağırlanan öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz  öğle yemeklerini meclisin restoranında yedikten sonra Anıtkabir’e geçtiler.Atatürk’ün mozolesi önünde saygı duruşu ve İstiklal Marşını söylemelerinin ardından Anıtkabir müzesini gezen öğrencilerimiz yapılan müze ziyaretinin ardından Dinazorlar Müzesini ziyaret ettiler ve çok hoş  vakit geçirdiler.Öğrencilerimiz saat 18.30 Gölbaşında yenilen akşam yemeğinin ardından Nevşehir’e hareket ettiler.

Geziye katılan öğrencilerimize ve öğretmenlerimize TBMM gezisinde öğrencilerimizle İlgilenen Nevşehir Milletvekili Mustafa AÇIKGÖZ ve Meclis Başkanı Mustafa ŞENTOP’a teşekkür ediyoruz