Bu yıl 6.sı gerçekleşen ve 6 yazarın katılımıyla dört gün sürecek olan Altınyıldız Eğitim Kurumları Geleneksel Kitap Şenliğinin açılışı yazar – şair ve yönetmen Sayın Alper Akdeniz’in katılımıyla gerçekleşti.

Açılış kurdelesini Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Yusuf Kaya, Sayın Alper Akdeniz, Okul Müdürü Sayın Mehmet Eravcı, İlkokul Müdür Yardımcısı Sayın Mustafa Uçar, Ortaokul Müdür Yardımcısı Sayın Ahmet Ünal ve Kazakistanlı Kardeş Okulumuz N. Nurmakov’un Müdürü Sayın Aizhan Ashi’in birlikte kestiği açılış töreninde konuşan Sayın Mehmet Eravcı “okulumuzda 6.sını gerçekleştirdiğimiz bu kitap şenliğimizin bol bol kitap okumaya vesile olmasını diliyorum. Biz Altınyıldız İlköğretim Kurumu olarak her türlü bilginin ve güzel ahlakın kitaplarda saklı olduğunun bilinciyle öğrencilerimizi okuyan ve okuduğunu yaşantısına yansıtan bireyler olarak yetiştirmeye çalışıyoruz. Bu düşüncemiz neticesinde yıl içerisinde sadece kitap şenliği etkinliği değil kitap okumayı teşvik edici birçok etkinlik yapıyoruz. Geçmişte yetiştirdiğimiz öğrencilerin iş hayatına atıldıklarındaki başarıları, dürüst ve güzel ahlaklı bireyler oluşları da bu konuda oldukça başarılı olduğumuzu göstermektedir.” dedi.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu olarak çocuklarımızın okuyan bireyler olarak yetişmesini sağlamak için düzenlediğimiz kitap şenliği etkinliklerimizin düzenlenmesinde emeği geçen Başta yönetim kurulumuz, okul aile birliğimiz, okul yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz olmak üzere herkese teşekkür ederiz.