ALTINYILDIZ HAMİ OKULU İLE GEZİDE

Altınyıldız İlköğretim Kurumu Milli Eğitim Bakanlığı tarafından organize edilen Hami Okul Projesi kapsamında Nevşehir Cumhuriyet İlkokulu’nun Hami okulu seçilmiş ve gerekli sözleşmeleri imzalamıştı.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu Nevşehir Cumhuriyet  İlkokulundan gelen öğrencilerle beraber Zelve-Göreme ve Paşa bağları gezisi düzenledi. Nevşehir’de bulunan ören yerlerini gezen öğrenciler okulumuzda öğrencilerimizle beraber öğle yemeklerini de yediler. Çok keyifli bir gün geçirdiklerini ifade eden Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri daha sonra okullarına döndüler.

Altınyıldız ailesi olarak böyle güzel bir projede yer almaktan duyduğumuz mutluluğu dile getirmek ister, .Projede emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.