ALTINYILDIZ DEMEK İNGİLİZCE DEMEK

Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencileri İngilizce Pratiği yapmak ve dostlukları pekiştirmek adına projelerine mektup arkadaşlığı ve canlı görüşmelerle devam ediyor.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu verdiği İngilizce Eğitimi ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Kurum olarak kullandığımız İngilizce uygulama programı ve kitapları yapılan yurtdışı sınavları ve E-Twinning ve Erasmus projeleri ile öğrencilerimiz verdiğimiz İngilizce eğitimi sayesinde öğrencilerimiz İngilizceyi etkin kullanan birey haline gelmesidir. Öğrencilerimizin İngilizcelerini etkinleştirmek adına yaptığımız çalışmalardan olan Erasmus proje ortağımız Yunanistan ile mektup arkadaşlığı canlı bağlantılar projesi başlattık.Yunanistan’dan gelen ilk mektupların ardından öğrencilerimiz Yunanistan’daki arkadaşları ile canlı görüşmelerini yaptılar.

Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.