ALTINYILDIZ ORTAOKULU KİTAP KURTLARI ÖDÜLLERİNİ ALDI

Altınyıldız Ortaokulu, Türkiye Cumhuriyeti Türk Kütüphaneciler Derneği önderliğinde her yıl gerçekleştirilen Kütüphane Haftası’nın 54. yılını etkinlikler ile kutladı. Altınyıldız İlköğretim ailesinin nitelikli bir şekilde kutladığı haftada kitabın önemi bir kez daha vurgulandı.Okuyan,araştıran,sorgulayan ömür boyu öğrenen insanların yetişmesinde, kitabın önemini her fırsatta dile getiren Altınyıldız İlköğretim Kurumu geleceğin nesillerini kitap sevgisiyle büyütmenin mutluluğunu yaşıyor.

Düzenlenen etkinlikle ilgili açıklamalarda bulunan Altınyıldız İlköğretim Kurum Müdürü Mehmet ERAVCI “Çocukların kitap sevgisini gördüğümüzde mutlu oluyoruz. Biz de bu sevgiyi daha da ilerletmek amacıyla Kütüphaneler Haftası’nda hem okuma etkinliği hem de sınıfında en fazla kitap okuyan öğrencilerimizi ödüllendirerek, velilerin de çocuklarıyla birlikte kitap okumaya destek vermelerini istedik ve büyük ölçüde başarılı olduk. Bu nedenle Kütüphaneler Haftası’nı kutluyor ve daha çok kitap okuyan bir nesil diliyorum. Bunun yanı sıra Bu hafta açıklanan olimpiyat sonuçlarında bizleri gururlandıran öğrencilerimize de ayrıca teşekkür ediyor ,başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Altınyıldız Ortaokulu, düzenlenen  bu anlamlı  programda; sınıfında en fazla kitap okuyan  kitap dostuna gurur kaynaklarımıza öğretmenleri hediyeler takdim etti.

Altınyıldız Ortaokulu olarak hayatınızdaki tüm boşlukları kitapla doldurmanızı diler,bu güzel etkinlikte görev alan herkese teşekkür ederiz.