Özel Altınyıldız Koleji Eğitim gezileri kapsamında etkinlikleri devam ediyor.  Acıgöl Organize Sanayi Bölgesinde bulunan Plenty Kozmetik Fabrikasını ziyaret eden Altınyıldız Liseliler teori ve uygulamayı birleştiriyorlar.

Altınyıldız Koleji öğretmenlerinden Ali Güven ve Mustafa Uğurlu ile 10 Fen/B ve 10 Fen/C sınıfları öğrencilerinden oluşan 50 kişilik grup fabrika ziyaretlerinde bulunmuştur.

Altınyıldız Kolejliler Nevşehir’e ve Türkiye ekonomisine katkılarından dolayı Plenty Kozmetik fabrika sahibi Mustafa Özenmiş'e beye plaket takdim etti.

Türkiye’nin her yerine kozmetik ürünü gönderen firmada öğrencilerimiz hammadde, imalat, paketleme bölümlerini gözlemlediler, kozmetik ürünlerini labaratuar ortamında yetkili kişlerle kimyalar çalışmaları inceleme fırsatı buldular.

Okulumuzu misafir eden, Plenty Genel Müdürü ve fabrika sahibi Mustafa Özenmiş göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ederiz.