ALTINYILDIZLILAR TÜRKİYE FİNALLERİNDE

Altınyıldız İlköğretim Kurumu 4.sınıf öğrencisi BERKAY NURAY ve  8.sınıf öğrencisi GÖKAY NURAY Türk Beyin Takımı Bölge finallerini de geçerek  Türkiye finallerine katılmaya hak kazandılar.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencilerinden GÖKAY NURAY ve BERKAY NURAY Türk Beyin Takımı tarafından Ankara’da düzenlenen Bölge Finallerinde bütün soruları doğru cevaplayıp tam puan alarak Türkiye Finallerine kalmışlardır.İç Anadolu Bölge Finallerine ilkokuldan 21 öğrenci katılmış ve 2 öğrenci seçilmiş,Ortaokullardan ise 73 öğrenci katılmış ve 20 öğrenci seçilmiştir.12 Mayıs 2019 tarihinde İzmir’de düzenlenecek olan Türkiye Finallerine İlkokullardan toplam 36 ortaokullardan ise toplam 54 kişi katılacaktır.

Öğrencilerimizi ve onları yetiştiren öğretmenlerimizi, velilerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.