EMEKLİ ÖĞRETMENLERİMİZDEN ALTINYILDIZ ZİYARETİ

Altınyıldız İlköğretim Kurumu 1998 yılında kurulduğu günden bu yana kurumumuzda çalışmış ve emekli olmuş öğretmenlerimiz bugün okulumuzu ziyarete geldiler.

21 yıldır Eğitimde Kalite Altınyıldız’dır sloganıyla Nevşehir’in en güzide öğretmenleriyle birlikte çalışan Altınyıldız İlköğretim Kurumu, yıllarca Kurumumuza emek vermiş olan öğretmenlerimiz  Mustafa TARLACI, Mustafa YILDIZ, Mustafa AYDALGA, Keriman ŞARLAK, Mahire ÖZTÜRK, Mualla TÜRKTÜZÜN, Ayfer ÜN, Fitnat AKİFOĞLU, Ayten İNAN, Nurhan AKDEMİR, Yurdanur BALÇIK ve hemşiremiz Sıddıka GÜNEY okulumuzu ziyaret ettiler.Mesai arkadaşları ile anılarını canlandıran emektar öğretmenlerimiz ve hemşiremiz bir arada olmanın verdiği mutluluğun çok güzel olduğunu belirttiler.

Altınyıldız ailesi olarak emekli öğretmenlerimize ve hemşiremize bu güzel ziyaretlerinden dolayı teşşekür ediyor kendilerine sağlık ve mutluluk diliyoruz.