Altınyıldız İlköğretim Kurumu Müdürü Mehmet Eravcı kurum olarak öğrencilerimize okuma alışkanlığı kazandırmayı son derece önemsiyoruz. Kurum olarak çocuklarımızın daha ilkokul sıralarında yazarlarla tanışıp üretken birer birey olmalarını sağlamak amacıyla her sene kitap şenlikleri düzenliyor ve bu şenliklerde öğrencilerimizin düzeyine uygun kitap yazan yazarlarla tanışmalarını sağlıyoruz.

Bu sene 6. sını geçekleştireceğimiz geleneksel kitap şenliği etkinliklerimiz 19 – 22 Ocak 2015 tarihleri arasında 6 yazarın katılımıyla gerçekleştirilecektir.

Kitap şenliği etkinliklerimize katılacak yazarlarımız:

Alper AKDENİZ                        19 Ocak Pazartesi

Rafet SERTOĞLU                    20 Ocak Salı

İbrahim İNECİK                       20 Ocak Salı

Bestami YAZGAN                   21 Ocak Çarşamba

Aziz SİVASLIOĞLU                 21 Ocak Çarşamba

Murat GÜLOĞLU                    22 Ocak Perşembe

Altınyıldız İlköğretim Kurumu olarak 4 gün sürecek olan kitap şenliği etkinliklerimize öğrencilerimizle birlikte velilerimizi ve Nevşehirli tüm kitap dostlarını da davet ediyor, şenliğimize katılan yazarlarımıza şenliğin hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize, personellerimize, kitap okuma komisyonumuza, okul aile birliğimize, okul yönetim kurulumuza ve kitap sergi,sini açan yayın kuruluşlarına teşekkür ederiz.