2015 TEOG sınavında Türkiye birincisi olan sekiz öğrencimize ve onların bu başarısındaki en büyük pay sahibi olan öğretmenlerimize yapılan törenle çiçek verildi.

Yapılan törende konuşan Okul müdürü Sayın Mehmet Eravcı ‘Biz bu kurumda geleceğin yöneticilerini yetiştiriyoruz. Sizlerin gelecekte bu ülkeyi yönetecek insanlar olacağınızdan en ufak bir şüphem yoktur. Bizlere bu cennet vatanı bırakmak için canından vazgeçen şehit dedelerimize vefa borcumuzu ödemek için bizlerin de çok çalışmaktan başka bir sermayemiz yoktur sizlerin de bu sermayeyi son derece verimli kullanacağınızdan eminim.’ dedi.

2015 TEOG sınavında 8 öğrencimiz Türkiye birincisi 271 öğrencimiz değişik derslerden 100 tam puan alarak Nevşehir’in gururu oldular. Bu başarı Altınyıldız’da başarı bir gelenek sloganını benimseyen Altınyıldız İlköğretim Kurumunun bu sloganı tam anlamıyla hak ettiğini kanıtlamaktadır.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu olarak öğrencilerimizin bu başarısında emeği geçen başta öğretmenlerimiz olarak yöneticisinden temizlikçisine kadar tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.