Altınyıldız Kreş ve Anaokulu, hoşgörü, geçmişe saygı, büyüklerine hürmet gibi değerlere sahip bireyler yetiştirmek amacı ile “Yaşlılar Haftası” kapsamında çalışmalarına devam ediyor.

Altınyıldız Kreş ve Anaokulu öğrencileri babaanneleri, anneanneleri ve dedeleri ile bir araya gelerek büyüklere duyulan saygı ve sevgimizi beraber yaşadık. Etkinlik kapsamında sevimli Altınyıldızlılar, üç nesil bir arada çeşitli etkinlikler yaptılar.

Hazırlanan “Geçmişten Esintiler” köşesine geçen büyüklerimiz eskiye ait anılarını öğrencilerimize anlatarak paylaşımlarda bulundular.

Öğrencilerimize hikâyeler anlatan, çok önceden oynanan çocuk oyunlarını öğrencilerimizle birlikte oynayan büyüklerimiz torunlarıyla keyifli bir gün geçirdiler.

Büyüklerimize saygı ve sevgi, zaman dilimine sığdırılamaz. Büyüklerimizin kıymetli tecrübelerinden yararlanmak onlarla birlikte olmak bizleri mutlu etti.

Altınyıldız Kreş ve Anaokulu olarak çocuklarımız değerlerimiz ile büyüyor.

Altınyıldız Kreş ve Anaokulu olarak çocuklarımız değerlerimiz ile büyüyor.