ALTINYILDIZDA ÖZGÜR BOLAT SEMİNERİ

Altınyıldız İlköğretim Kurumu Nevşehir’de ilkleri yaşatmaya devam ediyor. Eğitim Bilimci Dr. OZGUR BOLAT Altınyıldız İlköğretim Kurumu velileri ile bir araya gelerek "Mutlu Ve Başarılı Çocuk Yetiştirmek " konulu veli semineri verdi.

Eğitim Bilimci Dr. OZGUR BOLAT  velilerimizin çocuk yetiştirme konusunda ve çocuklara nasıl davranılması gerektiği konusunda sorularını da cevapladı.Seminer sonrası "Beni Ödülle Cezalandırma" kitabını imzalayan  Sayın BOLAT okulumuzda bulunan velilerin seminere duyduğu ilgiden menuniyetini dile getirdi.

ÖZGÜR BOLAT KİMDİR?

Dr. Özgür BOLAT, Boğaziçi Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nden mezun oldu. Fulbright ve Türk Eğitim Vakfı bursu ile Harvard Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde yüksek lisans yaptı. Türkiye’ye dönüşünde Boğaziçi Üniversitesi’nde iki yıl öğretim görevliliği yaptı. Doktora derecesini Cambridge Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nden aldı. 2007-2008 yılını MIT Sloan School of Management’ta liderlik alanında dersler alarak ve araştırma yaparak geçirdi.

2007 yılında Yeni Zelanda’da yapılan uluslararası bir konferansta ‘En İyi Genç Araştırmacı’ ödülünü aldı. Dr. Özgür BOLAT, şu anda okullara, şirketlere danışmanlık ve TEV’de Danışmanlık yapmaktadır. Hürriyet Gazetesi’nde Köşe Yazarlığı yapmıştır.  Aynı zamanda ÖRAV, FODER, TEVİTÖL ve Para Durumu Platformu’nda Yönetim Kurulu ve Danışma Kurulu Üyesidir.

Özgür Bolat, 2008’de okullarda Öğretmen Liderliği Projesini başlatmıştır. Proje 100’den fazla devlet okulunda ve özel okulda uygulanmaktadır. Aynı zamanda kurmuş olduğu Gelişen Aile Akademisi bünyesinde kurmuş olduğu Anne Baba Okulu ile ebeveynlere mutlu ve başarılı çocuk yetiştirmenin prensiplerini öğretmektedir. “Beni Ödülle Cezalandırma” kitabı ile bir çok öğretmene ve anne –babaya yol göstermiş ve göstermeye devam etmektedir.

Sayın Özgür BOLAT’a bizlere katkısından dolayı ve velilerimize bizleri yalnız bırakmadıklarından dolayı teşekkür ederiz.