Okulöncesi eğitimde çığır açan,mükemmel kampusünde öğrencilerin hertürlü ihtiyacına cevap veren Altınyıldız Anaokulu  hergün farklı, özgün bir aktivite ile eğitimde kalite farkını ortaya koyuyor.

Altınyıldız Kreş ve Anaokulunda okul serasında üretiklerini tüketen, kültürel etkinlikler, yabancı dil eğitimi, sportif etkinlikler, robotik kodlama, trafik pisti, hayvanat bahçesi ve daha nice bölümleriyle öğrencilere hizmet veriyor.

Mucit Altınyıldızlar yaptıkları deneyler, oyunlar ve yaptıkları kıyafetlerle eğlenerek öğreniyorlar.

Palyaço kıyafetlerini kendileri tasarlayıp eğlenerek öğreniyorlar. Şekillerin danslarını birleştirerek, artık materyalleri kullanarak palyaço kıyafetlerini oluşturdular.

Renklerin birleşmesiyle ana ve ara renkleri öğrendik, kahverengi oluşumunu yaptık.

Mutlu gelecek için, mutlu çocuklar için sizinleyiz.